Online-pelaamisen

Online-pelaamisen tai vedonlyöntitilin rahoittaminen

Ensimmäinen vedonlyöntikerta verkossa voi tuntua sinusta, aloittelijasta, hieman monimutkaiselta.Syynä tähän on se, että verkkovedonlyönti ei ole aivan sama asia kuin vedonlyönti oikeassa elämässä. Tässä tapauksessa et voi kävellä lähimmälle vedonlyöntiasemalle ja muuntaa rahaasi pelimerkeiksi tai pelilipukkeiksi. Jos olet kuten useimmat meistä, jotka kokevat teknologian haasteeksi, voi sinun mielestäsi rahan tallentaminen tilille ennen pelaamisen aloittamista olla pitkäveteistä.

Jotkut meistä käyttävät jo luottokortteja ja haluavat käyttää niitä online-pelaamisen rahoittamiseen. Tämä onkin hyvin mukavaa, ja suuri määrä online-vedonlyöjistä käyttää tätä tapaa hyväkseen. Luottokorttien ongelmana on, että peliin käytettävien luottokorttien korkotaso on korkeampi kuin tavanomaisten luottokorttien. Syy tähän on se, että luottokorttien tarjoajaorganisaatiot pitävät uhkapeliyrityksiä muita yrityksiä riskialttiimpina.

Luottokorttimahdollisuuden lisäksi pelaajat voivat valita muitakin maksutapoja, joita pelisivuston ylläpitäjä tarjoaa. Nämä ovat käyttökelpoisia mm. elektronisina passeina. Paypal tarjoaa myös palveluitaan pelaajien käyttöön pelitilin rahoittamiseksi. Tämä olikin hyvä ja toimiva ratkaisu aina siihen saakka, kunnes eBay osti PayPalin ja lopetti pelaajien rahoittamisen.

Voit valita käyttöösi sähköisten passien tarjoajien sivustoja, kuten Click2pay.com, jonka alla on myös muita pelaajien online-käyttöön tarkoitettuja palveluja.

Lopuksi, voit valita helpoimman vaihtoehdon: shekkien kirjoittamisen pelimerkkien ja –lippujen ostamiseksi. Jos pelisivustosi hyväksyy rahalähetyksiä, voi valita tämänkin tavan.

Haittapuoli: Tiliäsi ei automaattisesti veloiteta vaan joudut odottamaan muutamia päiviä, ennenkuin raha näkyy pelitililläsi.