Betfair

Betfair ja ilmiö, joka siitä on tullut

Vuonna 1999 alkanut online-vedonlyönti siirsi koko vedonlyöntijärjestelmän uudelle tasolle. Betfairia pidetäänkin tämän tapaisen vedonlyöntitavan pioneerina. Alussa yritys etsi tapoja saada toimeksiantoja kuten vedonlyöntivälittäjät. Nykyään Betfair on se johtava yritys aj muut yrittävat saavuttaa sen tavoitteet. Lopputuloksena siitä onkin tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Tästä todisteena onkin Betfairin saama paras innovaatioyritys –palkinto.

Syy siihen, että yrityksestä on tullu ilmiö, johtuu siitä, että asiakkaiden sallitaan lyödä vetoa toisiaan vastaan. Tämän tavan ansiosta Betfair on arvioinut, että voitonmahdollisuudet kasvavat 20 prosentilla verrattuna muihin vedonlyöntitapoihin. Yritys lisää jatkuvasti uusia piirteitä palveluunsa lisätäkseen asiakkaiden voitonlyöntimahdollisuuksia.

Lopputuloksena onkin arvioitu, että yrityksellä on yli 90 prosentin osuus mailman vedonlyöntivaihdannasta. Yksi syy sen ilmiömäisyyteen on se, että sillä on tarjolla kaikki ne urheilulajit, joista halutaan lyödä vetoa. Tämä mahdollistaa laajan kirjon vedonlyöntimahdollisuuksia sekä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan. Urheilun lisäksi ihmiset voivat lyödä vetoa mm. tosi-TV:stä. Tällaiset asiat ovat tehneet Betfairista suosituimman vedonlyöntiyrityksen ja tätä kautta myös johtavan vedonvälitystoimiston.